Okos megoldásban otthon vagyunk!

Válaszd ki a legmegfelelőbb megoldást!

Okos otthon ajánlatok

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb csomagot! Fontos, hogy pontos árajánlatot minden esetben helyszíni felmérés alapján tudunk adni. A csomagokban található eszközök a megrendelői igényeknek megfelelően átemelhetőek bármely csomagba, illetve azok mennyiség módosítható.

Válogass okos otthon ajánlatainkból!

Lakossági kivitelezési ajánlatok

Díjmentes tervezés*

Ha nem tudod milyen eszközök, érzékelők, kapcsolók, kábelezés, vagy egyáltalán hogyan fog működni a mozgásérzékelő és a világítás közösen, vagy hogyan lesz WIFI minden informatikai eszközödön, keress minket bátran! Az okos otthon ajánlatok keretén belül most díjmentesen*, segítünk, és javaslatot teszünk rendszered kialakítására!

(*a tervezés és kiszállás költségét megrendelés esetén jóváírjuk.)

WIFI tervezés okos ház esetén

Ugye bosszantó lenne, ha álmaid otthonában pont az internet nem működne mindenhol? 

Közös munka esetén szoftveresen megtervezzük az épület WIFI lefedettségét, valamint segítünk az eszközök kiválasztásában és felprogramozásában is.

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
Visszahívás kérése

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!👉

Referenciák

Beépített otthonok

Okos otthon családi ház Budaligeten. A budaligeti családi házban az alábbi okos otthon megoldások kerültek beépítésre: Beépített szolgáltatások: Fűtés vezérlés, világítás, árnyékoló vezérlés, öntözőrendszer

Családi ház | Budaliget

Beépített szolgáltatások:
Okos otthon családi ház – Velence A velencei családi házban az alábbi okos otthon megoldások kerültek beépítésre: Beépített szolgáltatások:Fűtés vezérlés, világítás, árnyékoló vezérlés, öntözőrendszer, riasztó integráció, és kaputelefon

Családi ház | Velence

Beépített szolgáltatások: